Pool Towel DAG

RM 220.00

📎 Promosi Pool Towel DAG

🎉Harga Promosi Combo 2 helai RM150
🎉Harga Promosi Combo 3 helai RM207 (sehelai pada harga RM 69)

❌ Harga tidak termasuk kos penghantaran
🆓 COD ke Putrajaya, Dengkil, Cyberjaya serta kawasan sekitar

Tempahan Pool Towel DAG melalui WhatsApp

Sold By Bantal DAG Report Abuse

Report an abuse for product Pool Towel DAG

SKU: dag-pooltowel Categories: , ,

Description

☑️ Saiz Besar : 30×60 inci.  Sangat besar untuk menutupi seluruh badan anda.  Kalau tuala kecil, lepas mandi terkepit kepit jalan, tarik tuala tu sebab terbuka, nampak bahagian badan yg lain.  Orang badan kecil atau besar sesuai sangat.

☑️ Lembut dan Selesa : Diperbuat dari 600gsm benang memang cukup lembut dan selesa untuk kita buat lap atau nak guna untuk selimut pun tak ada masalah.

☑️ Tebal : kadar penyerapan yang tinggi.  Dah lap semua badan tapi tuala tak basah sangat pun.

☑️ Mudah Dijaga dan Dibersihkan : Sulaman antara benang rapat dan tebal buat ia sangat berkualiti.  Boleh basuh dengan mesin basuh, dikeringkan, boleh basuh dengan pencuci biasa tak perlu risau akan luntur, berbulu atau mengecut.

☑️ Rekaan Menarik : Warna menawan, ada biru gelap, putih dan kopi cair.  Memang lawa dan confirm kalau pergi kolam renang orang akan tengok.

☑️ Citarasa Mewah : Warna dan design dia nampak mewah dan melambangkan citarasa yang exclusive dan classy.

☎️ Hubungi kami untuk keterangan lanjut
📱 Hubungi kami untuk keterangan lanjut
📝 Atau hantar mesej anda melalui borang di bawah
Bantal DAG Putrajaya
Suami tidur lena. Anak nangis pun tak sedar.

Shida | Manjung, Perak

Tidur nyenyak. Tak sakit tengkuk.

Nadia | Sungai Buloh, Selangor

Nyaman. Tak sakit leher.

Jaafar | Teluk Intan, Perak

Additional information

Weight .8 kg

Bantal DAG

Kami menyediakan bantal baru keluaran kilang berkualiti hotel serta bermutu tinggi dengan harga yang mampu dimiliki oleh setiap lapisan masyarakat.

 

Hubungi kami segera. Stok bantal sedia untuk di hantar pada bila-bila masa. Penghantaran percuma ke Dengkil, Putrajaya, Cyberjaya dan kawasan sekitar.

 

“Bring hotel closer to you” | “Sleep like a king”

 

WhatsApp : bantalDAGputrajaya.wasap.my
Facebook : bantalDAGputrajaya
Instagram : bantalDAGputrajaya

 

#bantalDAGputrajaya #DasAbdulGlobal #bantalDAG #BantalHotelDAG #SelesaDanMampuMilik

More Products from Bantal DAG

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pool Towel DAG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Questions and Answers

You are not logged in

Sorry no more offers available